Грижа за хигиената

Grid View:
Quickview

ECOLAB Absorbit 2.2кг

(0)
27.00лв.

СИЛНО ДЕЙСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МАЗНИНИ И ПОЧИСТВАНЕ НА ФРИТЮРНИЦИОбласт на употреба: Почистване на фритюрници, филтри на абсорбатори и скари.■ Почистваща способност: Премахва най-трудно отстранимите мазни замърсяванияза постигане на чисти повърхности.■ Ефективност: Висококонцентриран продукт с повишена производителност.■ Безопасност:..

Quickview

ECOLAB Apex Pot & Pan Soak

(0)
96.00лв.

ПРЕПАРАТ ЗА НАКИСВАНЕ НА ТЕНДЖЕРИ, ТИГАНИ ПРЕДИ ИЗМИВАНЕТО ИМ В  ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИЕфективността е важна:Оптимален разход при работа. 100% оползотворяване на на препарата, минимална площ за съхранение, дълготрайни пресовани блокчета. Безопасността е важна: Лесен за боравене и презареждане. С кодировка за употреба по цвят..

Quickview

ECOLAB Apex power xtreme

(0)
86.00лв.

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ В ТВЪРДА ФОРМА ЗА МАШИННО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕПО-ДОБЪР КОНТРОЛ. ЛЕСНА УПОТРЕБАИзмиваща способност: Отлично почистващо и избелващо действие в меки води. Ефективност: Оптимален разход при работа. 100% оползотворяване на препарата. Минимална площ за съхранение, дълготрайни пресовани блокчета. Безопасност:..

Quickview

ECOLAB Apex Rinse HD

(0)
255.00лв.

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН ИЗПЛАКВАЩ ПРЕПАРАТ В ТВЪРДА ФОРМАИзплакваща способност: Винаги постигане на блестящи резултати. Ефективност:Оптимален разход при работа. 100% оползотворяване на препарата. Минимална площ за съхранение, дълготрайни пресовани блокчета. Ускорен процес на съхнене на съдовете, допринасящ за по-голяма ефективност на дейностт..

Quickview

ECOLAB Apex Ultra (E2)

(0)
82.00лв.

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТВ ТВЪРДА ФОРМА ЗА МАШИННО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕИзмиваща способност: Отлично почистващо и избелващо действие във води със средна твърдост. Ефективност: Оптимален разход при работа. 100% оползотворяване на препарата. Минимална площ за съхранение, дълготрайни пресовани блокчета.Безопасност: Лесен за боравен..

Quickview

ECOLAB Assert Lemon

(0)
7.00лв.

Течен, концентриран препарат за ръчно измиване на съдовеБутилка: 1 л..

Quickview

ECOLAB Assert Lemon 5л

(0)
32.00лв.

Течен, концентриран препарат за ръчно измиване на съдовеТуба: 5 л..

Quickview

ECOLAB BacForce EL 900

(0)
78.00лв.

Хлоросъдържащ препарат за почистване и дезинфекция за отстраняване на мазниниТуба: 10 л..

Quickview

ECOLAB Bendurol forte 5л.

(0)
41.00лв.

Универсално основно почистващо средствоИзключително подходящ за настилки от линулеум.За всички видове водоустойчиви настилки.С добра разтваряща способност, отстранява восъчни филми, дисперсионни слоеве и наслоени замърсявания...

Quickview

ECOLAB Chromol

(0)
14.00лв.

..

Quickview

ECOLAB Clear Dry HD

(0)
69.00лв.

• ЧИСТО - Блестящи резултати, особено във води с висока твърдост. Ограничава отлагането на варовик в зоната за плакнене. В комбинация с измиващ препарат на Еколаб гарантира постигането на максимално добри резултати, висока ниво на хигиена и блестяща чистота.• БЕЗОПАСНО - Система от повърхносно-активни вещества осигурява оптимално умокряне..

Quickview

ECOLAB Clear Dry HDP Plus

(0)
69.00лв.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ• ЧИСТО - Блестящи резултати, особено във води с висока твърдост. Ограничава отлагането на варовик в зоната за плакнене. В комбинация с измиващ препарат на Еколаб гарантира постигането на максимално добри резултати, висока ниво на хигиена и блестяща чистота.• БЕЗОПАСНО - Система от повърхносно-активни вещества о..

Quickview

ECOLAB Clinil

(0)
8.00лв.

..

Quickview

ECOLAB Clinil -10 литра

(0)
66.00лв.

Почистващ препарат за прозорци, стъкло и повърхности от изкуствени материали...

Quickview

ECOLAB Diesin Max -5 литра

(0)
64.00лв.

ОписаниеПриложение:Киселинно почистващо и дезинфекцирано средство за ежедневно и основно почистване.Подходящ за всички водоустойчиви и киселинноустойчиви повърхности.Идеален за повърхности в обекти с обществено предназначение, като училища, домове за медико-социални грижи, болници, спортни зали, басейни, обществени тоалетни и др. Предимства:Съ..

Показани са 1 до 15 от 84 (6 страници)