Либра Груп ООД е българска компания, която е лидер на пазара и търговията с битови домакински електроуреди. Над 20 години предлагаме на потребителите свободностоящи и уреди за вграждане с най-доброто качество и функционалност.

Знаем колко е трудно да откриете уреди, които да паснат на Вашия дом и начин на живот. Затова с нашия екип си поставихме за цел да Ви помогнем да създадете една история за уют, топлина и вкусна храна.

Избрахме да работим с някои от най-добрите световни производители на електроуреди в бранша. Нашата фирма е представител на марките Gorenje, Teka и Hansa и сме партньор на Miele вБългария. Освен тях, в нашите магазини ще откриете най-новите продукти на Cata, AEG, Electrolux, Bosch, Elica, Irobot, Neff, Smeg, Bosch, AEG, Electrolux, Tesyи много други.

Какво Ви предлага нашият онлайн магазин?

В онлайн магазина ни освен голямо разнообразие, ще получите пълна, точна и коректна информация за избраните от Вас продукти.

Нашите консултанти са винаги готови да Ви съдействат и да улеснят Вашето пазаруване. Те с удоволствие ще сравнят избраните от Вас уреди и ще отговорят на всичките Ви въпроси.

Доставката на територията на Република България е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150 лева.

Защо да се доверите на Либра Груп?

Никога не е късно да откриете точно това, което търсите! Ние от Либра Груп вярваме, че клиентът винаги има право и неговото удовлетворение е на първо място за нас!

При нас ще откриете най-доброто потребителско изживяване, БЕЗ значение дали ще посетите нашите обекти или онлайн магазини. Нашите служители ще Ви предложат професионална консултация и помощ с избора на електроуреди за Вашия дом или бизнес.

Всички наши електроуреди имат гаранция, съобразена с условията на производителите. Ние можем да Ви предложим и следпродажбен сервиз на определени марки.

Не чакайте повече! Посетете нашите магазини във Варна и Пловдив, за да откриете най-доброто за Вашия дом още ДНЕС!