Професионални перални

Открийте най-добрите професионални електроуреди за перални с Либра Груп Professional.

Особеност на обществените перални е, че обслужват нуждите не само на потребителите, а и на бизнеса. Много малки хотели, ресторанти, спа комплекси и фитнеси не разполагат със собствени професионални перални. Затова доверяват прането си на местните перални.

Това означава, че професионалните електроуреди за перални са най-добрият избор, когато става въпрос за оборудване за химическо чистене и пералня. Те са проектирани да издържат на интензивните темпове на работа.

Професионалните перални още от проектирането си са създадени специално за бизнеса. Затова са направени от много по-качествени и издръжливи материали. Битовите уреди имат средна продължителност на живот около 5000 цикъла на пране. Докато професионалните перални издържа поне 15 000 цикъла на пране.

Професионалните перални имат по-бърз цикъл, което съкращава времето за изпиране на прането и увеличава ефективността. Освен това, професионалните перални работят на много по-високи температури, което подпомага по-доброто изпиране и дезинфекциране на прането. Имат множество програми  за почистване на силно замърсено пране, деликатни тъкани и други.

Но това не са всички предимства на професионалните електроуреди за перални. Те са изключително икономични и по отношение на използването на вода и енергия. Това се отнася не само за професионалните перални, но и за професионалните сушилни и гладачни системи.

В тази категория можете да разгледате нашите професионални електроуреди за перални. Направете първата крачка и помогнете на бизнеса си да се разрастне.

Свържете се с нас на телефон: 088 22 66 855, ако се нуждаете от професионален съвет при избора на професионалните електроуреди за перални.

Изглед:
НОВО
Ecolab Ecobrite Super Silex Liquid
Бърз преглед

Ecolab Ecobrite Super Silex Liquid

(0)
486.00лв.

Приложение:Неутрален, концентриран,ензимен перилен препарат с парфюм, приложим във всички видове професионални перални машини при температурен режим 30- 90 °CПриложим за всички видове текстилни изделия, изработени от полиестер, памук, смесени тъкани полиестер/памук, акрил,полиамид, лен, вискозаПредимства:Мощна формула за премахване на силни за..

НОВО
Ecolab Imi Orange 5L
Бърз преглед

Ecolab Imi Orange 5L

(0)
83.00лв.

Приложение:Силнодействащ универсален препарат за ежедневно и основно почистване за всички водоустойчиви повърхности като подове, врати, дограма, плочки, шкафове, стълбища и др.За ежедневно и основно почистванеПредимства:Премахва напълно отлагания от мазнини и замърсяванияНе съдържа амоняк и оставя трайно ухание на портокалХарактеристики:pH 8.8 - 10..

НОВО
Ecolab Maxx Brial 2
Бърз преглед

Ecolab Maxx Brial 2

(0)
14.00лв.

Приложение:Силно концентриран препарат за ежедневно почистване на повърхности и стъкло в офиси, обществени сгради, болници, училища и др.Предимства:Премахва замърсяванията бързоНе оставя следи върху почистените повърхностиЕфикасен в ниски концентрации (от 0.25%)-редуцира разходите по почистванеСместа от почистващ алкохол и повъхностноактивни вещест..

НОВО
Ecolab Oasis Pro Acid Bath-Препарат за почистване на санитарни помещения
Бърз преглед

Ecolab Oasis Pro Acid Bath-Препарат за почистване на санитарни помещения

(0)
152.00лв.

Описание на продуктаECOLAB Oasis Pro Acid Bath почистващ препарат за санитарни уредиСилно концентриран продукт за мощен резултат.Детайлиза ефективно отстраняване на варовикподходящ за киселинно устойчиви повърхностисъс свеж ароматБързо отстранява варовикови отлагания, остатъци от сапун и други замърсяванияПрепаратът за почистване на санитарни уреди..

НОВО
Ecolab Oasis Pro Glass
Бърз преглед

Ecolab Oasis Pro Glass

(0)
168.00лв.

Информация за продуктаOasis Pro Glass , 2 литра е професионален висококачествен, концентриран препарат, предназначен за почистване на стъклени повърхности и други лъскави повърхности.Предимства:- интелигентна формула, която осигурява бързо почистване- бързо изсъхване за всички стъклени повърхности, като прозорци, огледала, паравани и други лъс..

НОВО
Ecolab Oasis Pro Toilet
Бърз преглед

Ecolab Oasis Pro Toilet

(0)
157.00лв.

Информация за продуктаOasis Pro Toilet, 2 литра е професионален, концентриран препарат за почистване на тоалетна чиния. Уникалната формула с висок процент на вискозитет позволява както отстраняването на органични вещества и варовикови отлагания, така и предотвратяване на дълготрайно натрупване на мръсотия. Това е ефективно решение, което предл..

НОВО
ECOLAB SILONDA ЛОСИОН 500 мл
Бърз преглед

ECOLAB SILONDA ЛОСИОН 500 мл

(0)
16.00лв.

Продуктов Лист         ИнформацияSILONDA ЛОСИОН ЗА КОЖА 500 мл Описание: Лосион с пчелен восък. СИЛОНДА поддържа и регулира влажността на кожата, особено след честото миене и дезинфекция.Бързо действащите регулатори на влажността допринасят за бързото и сигурно предотвратяване на кожни увреди.Характ..

АКЦИЯ
ГЛАДАЧНА МАСА DIAMOND DTR-CM
-23%
Бърз преглед

ГЛАДАЧНА МАСА DIAMOND DTR-CM

(0)
1961.00лв. 2541.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТАОборудване за гладене, проектирано да отговаря на изискванията за професионално гладене.Сгъваема метална конструкция, лесна за редене.Отопляема маса за регулиране на скоростта на гладене, педално управление.Размери на работната повърхност: 1250х400 мм.(Ш x Д x В) мм1430 x 440 x 900kW0,46Волтаж230/1N 50-60Hzбруто тегло (кг)20Об..

Бърз преглед

Гладачна маса Whirlpool ADN 041

(0)
1391.00лв.

WHIRLPOOL - ADN 041 - Сгъваема маса за гладене с електрическо нагряване и вграден вакуумна системаТехническа Спецификация:Широчина на продукта (мм) : 1380Дълбочина на продукта (mm) : 380Височина на продукта (мм) : 930 Ширина на опакования продукт (мм) : 1460 Дълбочина на опакования продукт (mm) : 460 Височина на опакования продукт (mm) : 380 Тегло ..

Бърз преглед

Гладачна машина Miele B 995 D

(0)
3590.00лв.

Технически спецификации:Ротационна сгъваема машина за гладене83 см широка гладеща плочаПодходяща за всички видове тъканиОпции:Воден контейнер с капацитет 0,84 литраАлуминиева гладеща плоча3 загряващи елемента със специален термостат5 нива на скоростЕлектронен педал4 колелца за лесно преместванеПокривалоБезопасност:Уникална Miele автоматична защита ..

Бърз преглед

Гладачна система Miele B4847 FashionMaster

(0)
3790.00лв.

Ръководство за употреба ПараПовече от просто топъл въздух: 4 bar налягане и 100 g/min постоянна пара за професионални резултати при гладене.Струя параМного удобно: дрехи, предназначени за закачалка, например рокли, сака или завеси, нежно се изглаждат и освежават.Активна маса за гладенеНай-добри резултати при гладене: функция за издухване и всмуква..

Бърз преглед

Гладачна система Whirlpool ADN 042

(0)
1408.00лв.

WHIRLPOOL - ADN 042 - Термоизолиран електрически парен котелЕлектрически парен котел, термоизолиран. Котел от лят алуминий. Ръчно управлявано подаване на вода. Автоматичен контрол на налягането чрез термостат с фиксирана настройка. Обем на бойлера 1.75л. Автономност на работа: 2-3 часа.Техническа СпецификацияШирочина на про..

Бърз преглед

Гладачна система Whirlpool ADN 043

(0)
2045.00лв.

WHIRLPOOL - ADN 043 - Термоизолиран електрически парен котелЕлектрически парен котел, термоизолиран. Котел от неръждаема стомана. Автоматичен контрол на налягането чрез пресостат. Капацитет на бойлера 4л. Автономност на работа: 5-6 часа.Техническа СпецификацияШирочина на продукта (мм) : 270Дълбочина на продукта (mm)&nb..

Бърз преглед

Гладачна систена Whirlpool ADN 044

(0)
5365.00лв.

WHIRLPOOL - ADN 044 - Вакуумна маса с електрическо отоплениеВграден електрически парен котел, водна помпа, резервоар за подаване на вода и електрическа парна ютия. Маса за гладене с електрическо нагряване и всмукателен модул. Вградена секция, управлявана от крачен педал. Регулируема температура на дъската чрез термостат. Педали ..

Бърз преглед

КАЛАНДЪР DIAMOND DFN100/25-TS

(0)
153744.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА- Корпус на ролката от Nomex, резервоар от хромирана стомана.- Контролен панел "Touch Screen" (4.3").- Функционален дисплей, многоезичен.- 30 програми за памет (препрограмируеми).- "Автоматично" регулиране на скоростта и температурата.- Охлаждащо устройство на цилиндъра "Cool Down".- Променлива скорост на гладене- Защита за пр..

Показани са 1 до 15 от 122 (9 страници)