Професионални перални

Открийте най-добрите професионални електроуреди за перални с Либра Груп Professional.

Особеност на обществените перални е, че обслужват нуждите не само на потребителите, а и на бизнеса. Много малки хотели, ресторанти, спа комплекси и фитнеси не разполагат със собствени професионални перални. Затова доверяват прането си на местните перални.

Това означава, че професионалните електроуреди за перални са най-добрият избор, когато става въпрос за оборудване за химическо чистене и пералня. Те са проектирани да издържат на интензивните темпове на работа.

Професионалните перални още от проектирането си са създадени специално за бизнеса. Затова са направени от много по-качествени и издръжливи материали. Битовите уреди имат средна продължителност на живот около 5000 цикъла на пране. Докато професионалните перални издържа поне 15 000 цикъла на пране.

Професионалните перални имат по-бърз цикъл, което съкращава времето за изпиране на прането и увеличава ефективността. Освен това, професионалните перални работят на много по-високи температури, което подпомага по-доброто изпиране и дезинфекциране на прането. Имат множество програми  за почистване на силно замърсено пране, деликатни тъкани и други.

Но това не са всички предимства на професионалните електроуреди за перални. Те са изключително икономични и по отношение на използването на вода и енергия. Това се отнася не само за професионалните перални, но и за професионалните сушилни и гладачни системи.

В тази категория можете да разгледате нашите професионални електроуреди за перални. Направете първата крачка и помогнете на бизнеса си да се разрастне.

Свържете се с нас на телефон: 088 22 66 855, ако се нуждаете от професионален съвет при избора на професионалните електроуреди за перални.

Grid View:
Quickview

Гладачна машина Miele B 995 D

(0)
3200.00лв.

Технически спецификации:Ротационна сгъваема машина за гладене83 см широка гладеща плочаПодходяща за всички видове тъканиОпции:Воден контейнер с капацитет 0,84 литраАлуминиева гладеща плоча3 загряващи елемента със специален термостат5 нива на скоростЕлектронен педал4 колелца за лесно преместванеПокривалоБезопасност:Уникална Miele автоматична защита ..

Quickview

Комплект 8 кг Пералня и Сушилня Electrolux myPro

(0)
7800.00лв.

ЗА ПЕРАЛНЯТА:Голям капацитет и производителност:– Изпиране на всякакво пране, благодарение на големият капацитет от 8 kg– Високи резултати на изпиране, поради уникалният , професионален барабан с 4,5 мм. отвори и голямата изхвърляща состема– Спестяване на средства и енергия. Тази машина е Умна Професионална с енергиен клас A+++ – Икономия на време ..

Quickview

Перална машина капацитет 8 кг. myPro washer with pump WE170P

(0)
4488.00лв.

Изпиране на всякакво пране, благодарение на големият капацитет от 8 kgВисоки резултати на изпиране, поради уникалният , професионален барабан с 4,5 мм. отвори и голямата изхвърляща состемаСпестяване на средства и енергия. Тази машина е Умна Професионална с енергиен клас A+++ – Икономия на време и енергия за изсушаване поради високите обороти на цен..

Quickview

Професионална Пералня Whirlpool AWG 912 S/PRO

(0)
1445.00лв.

СпецификацииЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТГодишна енергийна консумация191 kWhСреден разход на вода за година11500 lЕнергиен класА+++Ефикастност при центрoфугиранеКлас BРАЗМЕРИДълбочина64 cmШирина59.5 cmВисочина85 cmТегло84 KgОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИТип монтиранеСтандартноВид пералняСтандартнаТип зарежданеПредноКапацитет на зареждане9 KgСкорост на вър..

Quickview

Сушилна машина капацитет 8 кг. myPro dryer TE1120

(0)
3312.00лв.

Голям капацитет и производителност:Изпиране на всякакво пране, благодарение на големият капацитет от 8 kgНиска експлоатационна цена: Клас A за концентрационната ефективност и клас за енергийна ефективност2Изключителна гъвкавост и грижа за дрехитеСнабдена с всички необходими за професионалното сушене - 16 автоматични програмиПрофесионално програмира..

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)