Консумативи

Изглед:
Бърз преглед
Бърз преглед

ECOLAB Apex Ultra (E2)

(0)
123.90лв.

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТВ ТВЪРДА ФОРМА ЗА МАШИННО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕИзмиваща способност: Отлично почистващо и избелващо действие във води със средна твърдост. Ефективност: Оптимален разход при работа. 100% оползотворяване на препарата. Минимална площ за съхранение, дълготрайни пресовани блокчета.Безопасност: Лесен за боравен..

Бърз преглед

ECOLAB Assert Lemon

(0)
10.90лв.

Течен, концентриран препарат за ръчно измиване на съдовеБутилка: 1 л..

Бърз преглед

ECOLAB Assert Lemon 5л

(0)
48.90лв.

Препаратът за ръчно миене на съдове Assert Lemon е концентрирана, силно пенлива течност за ръчно миене на съдове със свеж лимонов аромат. Тази течност за миене, произведена от водещата почистваща марка Ecolab, е идеална за почистване на тенджери, тигани, съдове, стъкло и всички миещи се кухненски прибори. Ecolab Assert Lemon има мека формула и спец..

Бърз преглед

ECOLAB Bendurol forte 5л.

(0)
67.90лв.

Универсално основно почистващо средствоИзключително подходящ за настилки от линулеум.За всички видове водоустойчиви настилки.С добра разтваряща способност, отстранява восъчни филми, дисперсионни слоеве и наслоени замърсявания...

Бърз преглед

ECOLAB Chromol

(0)
21.90лв.

..

Бърз преглед

ECOLAB Clear Dry HD

(0)
104.90лв.

..

Бърз преглед

ECOLAB Clear Dry HDP Plus

(0)
104.90лв.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ• ЧИСТО - Блестящи резултати, особено във води с висока твърдост. Ограничава отлагането на варовик в зоната за плакнене. В комбинация с измиващ препарат на Еколаб гарантира постигането на максимално добри резултати, висока ниво на хигиена и блестяща чистота.• БЕЗОПАСНО - Система от повърхносно-активни вещества о..

Бърз преглед

ECOLAB Clinil

(0)
11.90лв.

..

Бърз преглед

ECOLAB Clinil -10 литра

(0)
107.90лв.

Почистващ препарат за прозорци, стъкло и повърхности от изкуствени материали...

Бърз преглед
Бърз преглед

ECOLAB Dip-it-plus 10кг.

(0)
173.90лв.

Препарат на кислородна основа за измиване чрез накисване на кухненски съдове от порцелан и пластмаса и на кухненски прибориОтлично премахва петна, замърсявания и варовикови отлагания върху        съдове от порцелан, пластмаса, метал и върху кани за чай и кафе         &n..

Бърз преглед
Бърз преглед

ECOLAB Epicare 7 500мл.

(0)
13.90лв.

Лосион за подхранване на кожата без съдържание на парфюм, който допринася за регулиране на съдържанието на влага в кожата.Подходящ за редовно поддържане и подхранване на кожата, особено в сектора за обработка и приготвяне на храни.Абсорбира се бързо от кожата.Допринася за поддържане и регулиране съдържанието на влага в кожата...

Бърз преглед

Показани са 1 до 15 от 85 (6 страници)