Ecolab

Направете света по-чист и се погрижете за състоянието на своите електроуреди с Ecolab.

Ecolab е световен лидер в производството на професионални препарати за почистване и дезинфекция. Те са насочени не само към домакинствата, но и към индустрията, леката и тежка промишленост, ресторантьорството и хранително-вкусовата промишленост. 

Професионалните препарати на Ecolab създават здравословна работна среда за Вашия персонал и клиенти. С тяхна помощ, можете да поддържате добрия външен вид и чистота на всяка повърхност.

Освен това, Ecolab може да предложи и цялостни решения за хигиена, с които да се защитят здравето на хората, планетата и бизнеса.

В тази категория можете да разгледате големия асортимент от почистващи препарати на Ecolab. В описанието на всеки продукт ще откриете подробна информация за неговото приложение и начин на употреба.

Изглед:
Бърз преглед
Бърз преглед

ECOLAB Apex Ultra (E2)

(0)
123.90лв.

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТВ ТВЪРДА ФОРМА ЗА МАШИННО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕИзмиваща способност: Отлично почистващо и избелващо действие във води със средна твърдост. Ефективност: Оптимален разход при работа. 100% оползотворяване на препарата. Минимална площ за съхранение, дълготрайни пресовани блокчета.Безопасност: Лесен за боравен..

Бърз преглед

ECOLAB Assert Lemon

(0)
10.90лв.

..

Бърз преглед
Бърз преглед
НОВО
ECOLAB CARPET SHAMPOO 5L
Бърз преглед
Бърз преглед

ECOLAB Chromol

(0)
21.90лв.

..

Бърз преглед

ECOLAB Clear Dry HD

(0)
104.90лв.

..

Бърз преглед

ECOLAB Clear Dry HDP Plus

(0)
104.90лв.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ• ЧИСТО - Блестящи резултати, особено във води с висока твърдост. Ограничава отлагането на варовик в зоната за плакнене. В комбинация с измиващ препарат на Еколаб гарантира постигането на максимално добри резултати, висока ниво на хигиена и блестяща чистота.• БЕЗОПАСНО - Система от повърхносно-активни вещества о..

Бърз преглед

ECOLAB Clinil

(0)
11.90лв.

..

Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед

ECOLAB Dip-it-plus 10кг.

(0)
173.90лв.

Характеристики и предимстваКонцентриран неабразивен обезцветител — Концентрираната формула прониква в почвата по-бързо, оставяйки блестящ резултат за нула време за положително впечатление на гостите.Синьо багрило — Гарантира безопасността на служителите. Синята боя уведомява служителите, че почистващият разтвор е в действие, като предпазв..

Бърз преглед
Бърз преглед

Ecolab Ecobrite Super Silex Liquid

(0)
486.00лв.

Приложение:Неутрален, концентриран,ензимен перилен препарат с парфюм, приложим във всички видове професионални перални машини при температурен режим 30- 90 °CПриложим за всички видове текстилни изделия, изработени от полиестер, памук, смесени тъкани полиестер/памук, акрил,полиамид, лен, вискозаПредимства:Мощна формула за премахване на силни за..

Показани са 1 до 15 от 93 (7 страници)