Electrolux professional

electrolux professional

Вдъхновете се от най-добрите професионалисти във всеки бранш с Electrolux Professional.

Вече не е нужно да избирате между качество, функционалност и енергийна ефективност. Ние, от Либра Груп, сме щастливи да Ви помогнем да изберете правилните електроуреди за Вашия бизнес. Няма значение дали сте собственик на голям хотелски комплекс или притежавате ресторант, спа център, фитнес или специализирано болнично заведение.

Ние вярваме, че добрите резултати започват с избора на уреди с високо качество и подходящи функционалности. По този начин ще улесните Вашите служители и ще създадете една по-добра и практична организация на работа.

Заменете старите електроуреди с Electrolux Professional. Марката ще Ви предложи не само професионални перални и сушилни, но и всичко за кухнята – фурни за вграждане, абсорбатори, плотове, съдомиялни и много други. Това са продукти, създадени за дългогодишна употреба, за да отговорят на нуждите на всеки бранш.

Каква е историята на Electrolux Professional?

Electrolux е марка с дългогодишни традиции в производството на електроуреди. Фирмата е създадена през далечната 1919 година в Швеция. Първоночално брандът се насочва към разработване на уреди за домакинствата.

Неговата цел е да подобри цялостното изживяване на хората в техните домове като им предложат практични и технологични решения. Качество, иновации, функционалности, енергийна ефективност и устойчива връзка с природата – това са ценностите, които и до днес марката следва. Те са и водещи при проектирането и изработката на всичките им продукти, без значение дали става въпрос за перални или уреди за кухнята.

Тази концепция, помага на бранда да „пробие” на пазара. За кратко време той достига до домовете на много потребители и успява да подобри техния живот. През следващите години производството се разширява и фирмата инвестира в нови технологии и функционалности.

Програмата: „За по-добър живот!” допълнително повишава качеството на техните уреди. Тази устойчива основа помага на компанията при разработването на Electrolux Professional.

Защо да изберете Electrolux Professional?

Натрупаният опит и познания са устойчивата основа, която марката използва, за да предложи на бизнеса уреди от по-висок клас. Те предлагат интегрирани решения, осигуряващи висока производителност, ниски разходи през жизнения цикъл и са лесни за използване, поддръжка и обслужване. Допълнително удобство е уникалният интерфейс, който позволява да се правят нужните настройки с лекота.

Професионалната експертиза е водеща в производството на уредите на бранда! Те залагат на доказали се професионалисти от всеки бранш и работят съвместно с най-добрите инженери за създаването на една по-добра и функционална работна среда.

Кухненските уреди на марката са разработени в тясно сътрудничество с професионални готвачи и могат да бъдат намерени в много ресторанти със звезди Michelin в Европа и Северна Америка. А на пералните и сушилните на марката се доверяват някои от най-добрите хотели и здравни заведения в света, където чистотата е от първостепенно значение.

Неслучайно марката е доверен партньор на много майстор-готвачи, хотелиери, предприемачи и собственици на големи хотелски вериги. Много от тях споделят, че са оптимизирали разходите си и бизнесът им е станал по-печеливш и по-добре организиран.

По-добър и качествен живот – това е мотото, което Electrolux следва вече повече от 100 години!

Какви са предимствата на електроуредите Electrolux Professional?

Дългогодишни инвестции и проучвания на нуждите на бизнеса. Уредите ма марката се отличават със своята:

    • Икономия на енергия - по-енергийно ефективните хладилници и фризери имат по-ниски експлоатационни разходи и са много по-ефективни. Най-ефективните уреди са клас от А до А+++. В описанието на всеки един продукт ще откриете техния клас и годишната консумация на енергия.

    • Ниски разходи – на електричество и вода. Въпреки постоянно покачващите се цени, професионалните уреди са създадени, за да оптимизират максимално своите процеси. Те имат по-ниски оперативни разходи, които не се променят през целия експлоатационен живот на уреда.

    • Надеждност – за разлика от уредите за бита, тия са разработени за постоянна и интензивна експлоатация в професионална среда. Това позволява дори при 24/7 употреба, да предоставят отлични резултати при готвене и пране.

    • Адаптивност – широката гама от продукти на марката, Ви позволява да откриете точните уреди за Вашите специфични нужди и условия.

    • Интуитивен дизайн – уредите на марката ще се интегрират във всяка работна среда и ще се превърнат в практична част от работните зони. Те са и лесни за използване, което позволява на служителите бързо да се адаптират към тях.

Какво отличава пералните Electrolux Professional?

Високи резултати на изпиране, благодарение на професионалните барабани и по-големия капацитет на пералните машини. Electrolux Professional са проектирани, за да отговорят на високите изисквания на промишлеността и бизнеса.

Техните перални са от енергиен клас А+++ и са сертифицирани по ENERGY STAR, което гарантира, че получавате най-доброто качество и ефективност.

Те са снабдени с всички необходими професионални програми като - дезинфекция, пране на нежни тъкани, бебешки дрешки, мопове и много други. Заради високите си обороти на центрофугиране, спестяват време и енергия. Това прави тези перални 50% по-бързи и лесни за употреба от тези за бита.

Друга особеност е, че могат да се инсталират бързо във всякакви помещения и влязат във Вашия ритъм на работа.

Най-добрите функционалности на пералните Electrolux Professional са:

    • Adaptive Dispenser™ - проектиран да работи с всякакъв вид препарат включително и капсули.

    • SmartBoost – предварително се смесва перилния препарат с водата за най-ефективно отстраняване на всякакви петна от прането.

    • LuxCare – система за пране за бяло пране.

    • Perfect Steam – чрез помощта на пара се отстраняват нежно и най-упоритите замърсявания, без да се повреждат тъканите.

Какво отличава фурните на Electrolux Professional?

Вече е толкова лесно да създадете перфектно организирани работни зони в професионална кухня. Марката Ви предлага голямо разнообразие от фурни и плотове, предназначени за професионална среда. Те се отличават не само със своето качество, а и с разнообразни възможности за употреба.

Някои от най-удобните им функционалности са:

    • Акустичен сигнал за приключване на готвенето

    • Опция за бързо загряване, когато фурната скоро не е работила, а имате поръчка, която трябва да изпълните веднага.

    • Опции за регуриране на температурата – предложения за подходяща температура, показване на реалната в момента на готвене, електронно регулиране.

    • Автоматично пускане и изключване на фурната

Какво Ви предлагаме?

В тази категория можете да разгледате нашата селекция на Electrolux Professional. Специално за Вас, с нашия екип сме подбрали модели, които съчетават високо качество, търсената от Вас функционалност и изгодната цена.

Не пропускайте да изведете бизнеса си на следващото ниво! Поръчайте своите нови електроуреди още СЕГА през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 088 22 66 929.

Изглед:
АКЦИЯ
Плот Electrolux EGE6172NOK
-10%
Бърз преглед

Плот Electrolux EGE6172NOK

(0)
593.10лв. 659.00лв.

ХАРАКТЕРИСТИКИ Комбиниран плот за вграждане Нагряващи котлони/горелки: 2/2 Размери (ш/в/д) (mm): 580/40/510 Електронно запалване на газовите котлони Индикатор за остатъчна топлина;Възможност за работа с пропан - бутан и метан Защита газ-контрол;Чугунени решетки Гаранция: 24 м. Тегло с опаковка: 9.300 кг. Тип на плота: Газови горелки върху ..

АКЦИЯ
Плот Electrolux EHF6241FOK
-10%
Бърз преглед

Плот Electrolux EHF6241FOK

(0)
494.10лв. 549.00лв.

Плотът е за готвене, затова бъдете сигурни, че имате възможно най-много място. Сензорният контрол в комбинация със звуковия сигнал са проектирани да заемат минимално пространство като едновременно с това ви осигуряват бърз поглед върху ястието. Вече имате повече свобода и пространство за работа. Защитете децата си от неволно активиране на плота с ..

АКЦИЯ
Плот Electrolux EHF6547FXK
-10%
Бърз преглед

Плот Electrolux EHF6547FXK

(0)
566.10лв. 629.00лв.

Технически спецификацииОсновни характеристикиЕстетика на плота: Едностранно скосенРазмери ВxШxД в мм: 590x520Размери за вграждане мм (ВхШхД): 38x560x490Радуис срез: 5Максимална мощност (W): 7100Максимална мощност при газ (W): 0Външна дължина на захранващия кабел: 1.5СпецификацииТип на плота: Електрически стъклокер..

Бърз преглед

Абсорбатор за пълно вграждане Electrolux LFG716X

(0)
779.00лв.

Технически спецификацииОсновни характеристикиВид инсталация: Пълно вгражданеРазмер: 54Размери мин./ макс.: -331x540x300Минимално отстояние от лъчист плот: 50Минимално отстояние от газов плот: 57Външна дължина на захранващия кабел: 0.85Захранващо напрежение (Volt): 220-240СпецификацииТип на инсталация: Пълно вгражд..

Бърз преглед

Вградена пералня със сушилня Electrolux EW7W368SI

(0)
1789.00лв.

ЕНЕРГИЕН СТИКЕРИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТРазмер (В/Ш/Д) (mm): 819/596/553Други функции: Система DualCare;Система SensiCare;SteamCare програма на параДруги програми: Програми за пара;Програме 1 час;Автоматично сушенеОбороти на центрофуга (об./мин.): 1600Консумация на вода, L: 52Програми пране: 14Програми сушене: 3Капацитет..

АКЦИЯ
Газов плот за вграждане Electrolux EGG3322NVX
-10%
Бърз преглед

Газов плот за вграждане Electrolux EGG3322NVX

(0)
305.10лв. 339.00лв.

Производител ElectroluxКатегория Газови плотовеТегло 5.600 Кг.Управление: МеханичноТип: ГазовДруги: Система за сигурност - Газ контрол, 1 емайлирана решетка, Електронно запалване с една ръка, ВграденНагряващи котлони/горелки: 0/2Размери (В/Ш/Д) (mm): 41/290/520Цвят: ИноксГаранция: 24 ..

АКЦИЯ
Последни бройки
Готварска печка Electrolux LKR64020AX
-12%
Бърз преглед

Готварска печка Electrolux LKR64020AX

(0)
1059.00лв. 1199.00лв.

Мострен уред в Пловдив!!!Технически характеристики:Готварска печка с електрическа фурна и плотЕнергиен клас: AТази пълна с възможности мултифункционална фурна гарантира, че всички Ваши ястия се приготвят бързо и равномерно до съвършенство.Тип на плота: Електрически/а със стъклокерамикаЛява предна зона за готвене: Двойно разширяем кръг, Лъчисто нагр..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 10 Q O EEC

(0)
219.00лв.

Компактен модел 10 лираПодходящ за монтаж над мивкаБързо нагряване до максимална температура за 19 минути (за 10 литра); за 23 минути (за 15 литра) Система за защита от корозия Protect Tank: фино диспергирано емайлово покритие на вътрешният резервоар и нагревателен елемент, система за безопасност и магнезиев анод с повишено теглоИкономичен режим: у..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 100 GLD EEC

(0)
629.00лв.

Електрически бойлер 100лУниверсален монтажX-Heat - система от "сухи" нагревателни елементиСистема за професионално антибактериално пречистване на водата Bacteria Stop SystemРежим "Антизамръзване"Съвременните бойлери GLD имат уникална плоска форма, електронно управление и LED дисплей. Устройствата от серията са лесни за поставяне в затворено простра..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 100 MXM EEC

(0)
669.00лв.

Електрически бойлер 100лУниверсален монтажX-Heat - система от "сухи" нагревателни елементиСистема за професионално антибактериално пречистване на водата Bacteria Stop SystemРежим "Антизамръзване"Бойлерите от серия MXM WiFi са устройства с разширена функционалност, които ще бъдат отлично решение както за градски апартамент, така и за селска къща или..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 100 SI EEC

(0)
799.00лв.

Електрически бойлер 100 л.Универсален монтажElectrolux от серия SI електрически бойлер с емайлиран вътрешен резервоар, инверторно управление и максимален клас на енергийна ефективност.Технология за digital INVERTER. Уникална технология, въведена за първи път в бойлерите, има за цел да намали натоварването на електрическата мрежа и нагревателните ел..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 15 Q O EEC

(0)
259.00лв.

Компактен модел 15 лираПодходящ за монтаж над мивкаБързо нагряване до максимална температура за 19 минути (за 10 литра); за 23 минути (за 15 литра) Система за защита от корозия Protect Tank: фино диспергирано емайлово покритие на вътрешният резервоар и нагревателен елемент, система за безопасност и магнезиев анод с повишено теглоИкономичен режим: у..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 15 Q U EEC

(0)
259.00лв.

Компактен модел 15 лираПодходящ за монтаж под мивкаБързо нагряване до максимална температура за 19 минути (за 10 литра); за 23 минути (за 15 литра) Система за защита от корозия Protect Tank: фино диспергирано емайлово покритие на вътрешният резервоар и нагревателен елемент, система за безопасност и магнезиев анод с повишено теглоИкономичен режим: у..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 50 GLD EEC

(0)
469.00лв.

Електрически бойлер 50 л.Универсален монтажX-Heat - система от "сухи" нагревателни елементиСистема за професионално антибактериално пречистване на водата Bacteria Stop SystemРежим "Антизамръзване"Съвременните бойлери GLD имат уникална плоска форма, електронно управление и LED дисплей. Устройствата от серията са лесни за поставяне в затворено простр..

Бърз преглед

Електрически бойлер Electrolux EWH 50 MXM EEC

(0)
529.00лв.

Електрически бойлер 50 л.Универсален монтажX-Heat - система от "сухи" нагревателни елементиСистема за професионално антибактериално пречистване на водата Bacteria Stop SystemРежим "Антизамръзване"Вътрешно покритие на резервоара: ЕмайлМатериал на външния корпус: МеталНоминален обем: 50 лОбем на вътрешния резервоар: 41 лТип нагревателен елемент: Тръб..

Показани са 1 до 15 от 103 (7 страници)